Ивелин Михайлов се извини на ПГ на партия „Величие“ : Вярвам във вас и очаквам резултатите

26 юни 2024 17:05  |  България

Ивелин Михайлов се извини на парламентарната група на „Величие“ и на Николай Марков във видео, публикувано на фейсбук страницата на партията, предават от БТА.

„Искам да се извиня на ПГ на партия „Величие“ и полковник Николай Марков, ако по някакъв начин съм ги засегнал, вкарал съм в редиците им някакво разцепление или пък съм подал неправилен сигнал към медиите, всички наши привърженици“, каза Михайлов.

По-рано днес председателят на ПГ на „Величие“ Николай Марков поиска извинение от Ивелин Михайлов за думите му, че депутати от партията са под външно въздействие.

„Правя всичко това, защото видях, че полковник Марков е помолил за това нещо и искам да кажа, че като член на партия „Величие“, като българин, който е участвал и в предизборната кампания, много ясно е чул посланията, които са отправили, и за които също аз съм бил гарант“, посочва Михайлов. Вярвам в тях, че те ще изпълнят това, което са обещали на всички нас, и първото нещо, което ще се случи, е да видим справедливост в България, да видим, че този корупционен модел, в който законът не се прилага, а не да се правят нови законопроекти, ще бъде прекъснат, и всеки един от нас ще може да се радва на равноправие, коментира Михайлов.

Извинявам се за това, че съм ви обидил, вярвам във вас и очаквам резултатите, заяви още Михайлов.

Източник: fakti.bg



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО