56 служители от ОД МВР – Ямбол са отличени по повод празника на служителите от МВР

Публикувано преди 11 години  |  Общество

polsДнес в 10,00 часа ОД МВР- Ямбол отвори врати за всички граждани и гости на областта, желаещи да научат повече за служебните задължения и спецификата на работата, или да благодарят на служителите от МВР. Всеки посетител има възможнастта да   разгледа, да се качи и снима в различни специализирани автомобили, ползвани в териториалните структури /патрулен автомобил, мотоциклет на пътна полиция, специализиран автомобил със служебно куче, криминалистическа лаборатория, пожарна, автомобил за спасителни дейности/.

Най-малките посетители, дариха своите приятели – полицаи, пожарникари и спасители със стотици любопитни погледи и много искрени и развалнувани усмивки. Сред тях бяха децата от ЦДГ “Слънце” и ЦДГ “Свобода”. След като натрупаха много приятни преживявания в срещите си със униформените служители, служебното куче и провериха лично  изправността и готовността за работа на специализираните автомобили малчуганите оцветиха  няколко големи рисунки на асфалта пред дирекцията. Когато настъпи момента за тръгване всички деца получиха малък подарък, символ на благодарност за споделения празник.

По-рано сутринта на тържественото събрание в Областна дирекция на МВР – Ямбол бяха прочетени заповедите за награждаване на служителите постигнали високи резултати в оперативно-издирвателната работа, в превенцията и разкриването на престъпления, спасителните дейности или са помогнали в подобряването на административното обслужване на гражданите.

С заповед от министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев с отличие “Писмена похвала” са наградени  двама държавни служители от ОДМВР – Ямбол.

С заповеди на директора на ОДМВР – Ямбол с „Писмена похвала“ са наградени са 27 държавни служители в дирекцията, на 11 е присъдена по-висока степен на съответната категория, а 8 са назначени в по-висока степен или по-високо ниво на длъжност.

С заповед на директора на Дирекция”КИС”- МВР с Писмена похвала са наградени 6 държавни служители от сектор “КИС” – Ямбол, а двама са назначени в по-висока степен на длъжност.


Статията е публикувана на 4 юли 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА