Ивелин Михайлов: Марков има раздвоение на личността

4 юли 2024 22:04  |  България

Парламентарната група на “Величие”, съставена в момента от 13 народни представители, ще се разпадне съвсем скоро. В това бе категоричен идеологът и основател, а към момента “обикновен член” на “Величие”, Ивелин Михайлов, пише Труд.

Коментарът му дойде в отговор на по-ранно заявление от страна на председателя на парламентарната група на партията Николай Марков, който определи обстановката като “сложна” и също не изключи разкол, като използва и остри епитети спрямо Михайлов.

“Има два варианта – или полковник Марков и Виктория Василева ще бъдат отстранени, като с тях напуснат и привържениците им, или по-добре да се разпадне парламентарната група, отколкото да има недостойно представителство в парламента”, коментира Михайлов.

Към момента групата около Марков е съставена от “4 или 5” депутати, сред които Виктория Василева и Дарин Георгиев.

“В сряда вечерта е имало много неприятно събиране на парламентарната група, на което полковник Марков, Виктория Василева и Дарин Георгиев са се държали отвратително с останалите 5 дами от групата, като Марков е бил явно недоволен, че някой се изказва против обявеното правителство. Което малко противоречи на обещанията, които партията е дала на своите избиратели”, разказа Михайлов.

И добави – “Марков има раздвоение на личността” – първо казва, че “Величие” била съставена от сламени хора, че такава партия нямало, а след това подава жалба защо все още не бил вписан като неин председател, макар да не е платил и лев членски внос.

По-рано от парламента Марков нарече Михайлов “човек със семпъл ум” и отрече обвиненията, че го е заплашвал с унищожение, както и че е говорил за сделка за министерски постове. “Имам свидетели”, контрира Михайлов. Имал и записи, но засега няма да ги пуска.

Иначе и самият “Полковник” не отрече за процеси по разпад в парламентарната група. “Сложно е”, лаконичен бе той.

Източник: fakti.bg



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО