В четири села на община Елхово се провежда балотаж за кмет на кметство

Публикувано преди 9 години  |  Местни избори 2015

P0000031В четири села на община Елхово се провежда балотаж за кмет на кметство. Това са селата Лесово, Малък Манастир, Бояново и Жребино. Нормално е започнал изборният ден в четирите СИК-а в тези населени места, съобщават от ОИК-Елхово. Гласуването започна в 6:00 и ще продължи до 19:00 часа.

В село Лесово един срещу друг застават Димитър Георгиев Бившев издигнат к. „БСП и левицата“, който на вота миналата седмица събра 41% и Илия Камбуров издигнат от ГЕРБ, който на вота миналата седмица събра 32%.

В село Малък Манастир в спор за кметското място се състезават Киро Хаджиев издигнат от к. „БСП и левицата“, който на вота миналата седмица събра 46% и Димитър Биволаров издигнат от ГЕРБ, който на вота миналата седмица събра 27%.

В село Бояново в балотажа участват Кръстьо Драганов издигнат от к. „БСП и левицата“, който на вота миналата седмица събра 39% и Атанас Палов издигнат от НФСБ, който на първи тур събра 25%.

В село Жребино избирателите ще избират между представителя на к. „БСП и левицата“ Катя Димитрова, която на вота миналата седмица събра 42% и представителя на ГЕРБ Мария Желева, която събра 37% от гласовете на избирателите на първи тур.

Elhovo.news ще се опита първи да Ви предаде резултатите и в четирите села на общината.


Статията е публикувана на 1 ноември 2015

Следете ни в Google News Showcase