Две пощенски кутии на Дядо Коледа очакват детските писма на децата от Община Елхово

  594 | Публикувано преди 1 седмица  | Общество

Един от най-чаканите и любими празници за малки и големи е Коледа с аромат на канелени сладки и много светлини. Тя е пред прага на дома ни, готова да внесе онази магия, която ни кара да бъдем по-истински, по-добри и по-усмихнати!

Скъпи деца, добрият старец от Лапландия се свърза с нас, екипа на Общински детски комплекс и изрази своето огромно желание да получи писма от децата на Елхово. Той знае, че вие сте много добри и послушни и с нетърпение очаквате коледните и новогодишни празници. А кой не желае да получи подарък в коледната нощ!?

Скъпи деца, а защо не и възрастни, изпратете своите писма с желания и пожелания до дядо коледа и ги пуснете в кутиите, които той ни изпрати. Те са поставени в информационен център на Община Елхово и пред Общински детски комплекс – Елхово.

Докато вие украсявате своята елха, Дядо Коледа ще прочете вашите писма и ще ви зарадва в празничната нощ!

Вярвайте, по Коледа стават чудеса!Статията е публикувана на 25 ноември 2021
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Снимки и видео: Патронен празник на ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
На 02.12.2021 г. ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово, отбеляза своя патронен празник – 135 години ... прочети още »
Всички ученици се връщат в клас при тестване веднъж седмично
Учениците се връщат в клас при тестване веднъж седмично. Това съобщи пред медии министърът на здравеопазването д-р ... прочети още »
В област Ямбол се е повишил интересът към ваксинация с бустерни дози
В област Ямбол се отчита повишен интерес към поставяне на бустерни дози от ваксините срещу COVID-19. През ... прочети още »
До края на декември искаме данъчните облекчения за деца чрез работодател
Нови по-високи данъчни облекчения ще могат да ползват родителите на деца и деца с увреждания. Данъчната отстъпка ... прочети още »
Днес е Световният ден за борба със СПИН
За поредна година международната общност отбелязва 1 декември – Световен ден за борба срещу СПИН. Тази година ... прочети още »
В Одрин отбелязаха 1 милион туристи за алъш-вериш от България само за тази година
Колкото повече олеква турската лира спрямо българския лев, толкова повече туристи от България идват на пазар в ... прочети още »