Две пощенски кутии на Дядо Коледа очакват детските писма на децата от Община Елхово

  775 | Публикувано преди 2 месеца  | Общество

Един от най-чаканите и любими празници за малки и големи е Коледа с аромат на канелени сладки и много светлини. Тя е пред прага на дома ни, готова да внесе онази магия, която ни кара да бъдем по-истински, по-добри и по-усмихнати!

Скъпи деца, добрият старец от Лапландия се свърза с нас, екипа на Общински детски комплекс и изрази своето огромно желание да получи писма от децата на Елхово. Той знае, че вие сте много добри и послушни и с нетърпение очаквате коледните и новогодишни празници. А кой не желае да получи подарък в коледната нощ!?

Скъпи деца, а защо не и възрастни, изпратете своите писма с желания и пожелания до дядо коледа и ги пуснете в кутиите, които той ни изпрати. Те са поставени в информационен център на Община Елхово и пред Общински детски комплекс – Елхово.

Докато вие украсявате своята елха, Дядо Коледа ще прочете вашите писма и ще ви зарадва в празничната нощ!

Вярвайте, по Коледа стават чудеса!Статията е публикувана на 25 ноември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
На 26 януари се отбелязва Международният ден на митниците
На 26 януари митническите служители отбелязват Международния ден на митниците. Световната митническа общност празнува в чест на ... прочети още »
Няма да бъдат променяни сроковете на валидност на „зелените сертификати“ на територията на страната
„Не се предвижда промяна на сроковете на валидност на „зелените сертификати “, които гражданите ползват на територията ... прочети още »
Почитаме Свети Григорий Богослов
Православната църква почита на 25 януари паметта на Св. Григорий Богослов, Назианзин, архиепископ Константинополски. На този ден ... прочети още »
Над 50 кг наркотици са открити на ГКПП Хамзабейли при опит да бъдат внесени в България
Турските митничари на ГКПП „Хамзабейли – Лесово“ са открили нелегална пратка с 51 килограма и 106 грама ... прочети още »
Родителите имат право на болничен, ако децата им са под карантина
Във връзка с повишената заболеваемост от кронавирус при децата от МЗ уточняват, че родители на деца, върнати ... прочети още »
Даниел Иванов-Аоияма постигна положителен баланс на Големия Новогодишен турнир по сумо в Токио
Най-добрият ни професионален сумист – Даниел Иванов-Аоияма приключи участието си на Големия Новогодишен турнир по сумо в ... прочети още »