Бурни аплодисменти и пълна зала за актьорите от сатиричен театър „Алеко Константинов“ София (+снимки)

Публикувано преди 2 месеца  |  Общество

Със силни емоции и бурни аплодисменти премина театралното представление „Да, господин премиер“ на сатиричен театър „Алеко Константинов“ София. За пореден път гражданите на Елхово доказаха, че обичат театъра. Зрителна зала „Велко Кънев“ в НЧ „Развитие“ отново бе пълна.

Близо 400 зрители се насладиха на изключителна актьорска игра. Публиката прие радушно изявата на Кръстьо Лафазанов, Мариян Бачев, Тони Минасян, Рада Кайрякова, Красимир Куцупаров и Константин Икономов.

С всяка следваща театрална постановка публиката става все по-многобройна, но и по взискателна. Читалищният екип се старае да задоволи различните вкусове и желания на хората, да предлага интересни, забавни и жанрово многообразни представления. Ще продължават срещите ни с едни от най-известните актьори.

В края на пиесата, Красимир Куцупаров, с голямо вълнение разказа на зрителите, че тук  в Елхово, е преминала военната му служба. По това време той се запознава с режисьора Стойчо Стойчев, който по това време поставя пиесата „Чутна Яна“ и включва Куцупаров в нея.

Цветя бяха поднесени от името на г-н Петър Киров – кмет на Община Елхово и председателя на ОбС г-н Николай Тончев.

Снимки: Николай ИвановСтатията е публикувана на 1 декември 2022


ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
ОДК-Елхово стартира детски конкурс на тема „От Баба Марта до Първа пролет”
Скъпи приятели, от днес стартира общинския конкурс „От Баба Марта до Първа пролет” за ръчно изработени мартеници, ... прочети още »
Църквата отбелязва мъченик Трифон, славен като светец лечител
Българската православна църква почита на 1 февруари паметта на Свети Трифон, живял праведно и загинал мъченически заради ... прочети още »
Започва междусрочната ваканция, за първи път ще е пет дни, а не само един
За първи път през 2023 година междусрочната почивка за учениците ще бъде не един, а пет дни ... прочети още »
Театралният сезон в Елхово открива с комедията ”Кафе с претенция” на Театър „Българска армия”
НЧ „Развитие” Елхово, Театър „Българска армия” и Арт ателие Ви канят на „Кафе с претенция” Заповядайте на ... прочети още »
До 31 януари може да се променя вида на осигуряването
До 31 януари самоосигуряващите се лица могат да променят вида на осигуряването си, напомнят от Националната агенция ... прочети още »
Кукерската група от село Бояново спечели специалната награда на кмета на община Перник от "Сурва 2023" (+видео и снимки)
Кукерската група при НЧ"Светлина-1926г." село Бояново спечели специалната награда на кмета на община Перник Станислав Владимиров от ... прочети още »