Бурни аплодисменти и пълна зала за актьорите от сатиричен театър „Алеко Константинов“ София (+снимки)

Публикувано преди 1 година  |  Общество

Със силни емоции и бурни аплодисменти премина театралното представление „Да, господин премиер“ на сатиричен театър „Алеко Константинов“ София. За пореден път гражданите на Елхово доказаха, че обичат театъра. Зрителна зала „Велко Кънев“ в НЧ „Развитие“ отново бе пълна.

Близо 400 зрители се насладиха на изключителна актьорска игра. Публиката прие радушно изявата на Кръстьо Лафазанов, Мариян Бачев, Тони Минасян, Рада Кайрякова, Красимир Куцупаров и Константин Икономов.

С всяка следваща театрална постановка публиката става все по-многобройна, но и по взискателна. Читалищният екип се старае да задоволи различните вкусове и желания на хората, да предлага интересни, забавни и жанрово многообразни представления. Ще продължават срещите ни с едни от най-известните актьори.

В края на пиесата, Красимир Куцупаров, с голямо вълнение разказа на зрителите, че тук  в Елхово, е преминала военната му служба. По това време той се запознава с режисьора Стойчо Стойчев, който по това време поставя пиесата „Чутна Яна“ и включва Куцупаров в нея.

Цветя бяха поднесени от името на г-н Петър Киров – кмет на Община Елхово и председателя на ОбС г-н Николай Тончев.

Снимки: Николай Иванов


Статията е публикувана на 1 декември 2022

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА