Яростен хъс срещу арогантна гениалност – Трент и Вини вече се хванаха за гушите (ВИДЕО)

Публикувано преди 1 година  |  Спортни

Тази вечер от 22:00 часа българско време на „Анфийлд“ футболна битка ще си дадат точно 20 КЕШ-а.

Настоящият носител на трофея в Шампионска лига Реал Мадрид гостува на Ливърпул. „Белите“ имат 14 титли на европейски клубен шампион, „червените“ – 6.

„Анфийлд“ е един от най-трудните стадиони за гостуване в света, публиката на мърсисайдци оказва огромно влияние върху срещите, футболният спектакъл е гарантиран.

С голям интерес се очаква и един индивидуален дуел. Десният бек на домакините Трент Александър-Арнолд е сред най-сърцатите защитници в света. Още преди няколко сезона младокът загатна, че има безкомпромисен футболен нрав и дори влезе в словесна закачка с мега звездата Лионел Меси, след като Пуул обърна Барселона в общия резултат от 0:3 до 4:3 в сблъсък именно от ШЛ.

Срещу Трент тази вечер се очаква да излезе Винисиус Жуниор. Може би най-добрият млад играч в света, що се отнася до надиграване един на един на терена. Техниката на Вини е ювелирна, също много бърз играч като Александър-Арнолд. А понякога дрибълът на Винисиус граничи със спортната арогантност.

Трент и Вини вече влязоха в остра не само футболна конфронтация по време на предходен мач между грандовете. Със сигурност и двамата няма да са готови да отстъпят и крачка терен тази вечер, а ако няма големи изненади в стартовите състави, ще ги видим на „зеления килим“ още от старта на срещата.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 21 февруари 2023

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО