Головият звяр Дюкенс Назон благодари от цялото си сърце на…

Публикувано преди 1 година  |  Спортни

Дюкенс Назон реализира победното попадение за ЦСКА в столичното дерби със Септември.

Мачът завърши при резултат 1:0 за гранда, а голът на централния нападател на „армейците“ предизвика огромен отзвук.

Състезател на Септември бе изчистил топката нарочно в тъч секунди преди Дюкенс да реализира. Играчът на символичните домакини направи това, защото негов съотборник бе паднал на сантиметри извън терена след съприкосновение с футболист на ЦСКА.

Капитанът на „червените“ Юрген Матей обаче вместо да върне кълбото във владеене на Септември, намери от тъча Дюкенс, а головата машина излезе сам срещу вратаря на домакините и реализира десетото си попадение за ЦСКА от началото на сезона.

Така „червените“ имат вече 4 точки преднина спрямо втория в таблицата тим – Лудогорец. „Орлите“ са с мач по-малко, ще гостуват на Левски.

А Дюкенс сякаш не бе насочил мислите си върху нашумелия в страната гол, отбелязан от него срещу Септември. А в друга посока. Той благодари изключително много на… публиката на ЦСКА.

„С подкрепата на феновете ни, ще бъдем трудни за всеки съперник. Срещу Септември феновете ни помогнаха много. В тима искаме да печелим всеки мач, стремим се към титлата“, каза хаитянинът.

Назон бързо се превърна в любимец на публиката на ЦСКА с головете, които реализира и с хъса, който показва на терена. Дюкенс е и сред лидерите в съблекалнята на тима и спомага за отличната атмосфера в „червения“ лагер.

Нападателят събра много негативни изказвания по свой адрес за решението да продължи атаката започната от Матей и да реализира може би скандално попадение.

Феновете на ЦСКА обаче едва ли се сърдят на Дюкенс Назон, а той е уверен, че с „армейската стена“ по трибуните ЦСКА има всички сили да задържи първото място в класирането и да ликува в края на кампанията.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 27 февруари 2023

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО