Все по-голяма скорост набира кампанията „Да изчистим област Ямбол”

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Все по-голяма скорост набира кампанията „Да изчистим област Ямбол”, която е част от националната инициатива на bTV „Да изчистим България за един ден”. Датата, на която ще се проведе мероприятието, е 12 май. Кампанията в Ямбол се провежда със съдействието на Областна администрация и петте общини, сред които е и община Елхово.

Вече има изразен интерес от страна на няколко ямболски училища и организации, да се включат в почистването. Екипът на Областна администрация също ще участва активно. Приканваме всички жители на Ямболски регион да участват, като проявят гражданска ангажираност и грижа към местата, в които живеем. Да се включат в инициативата приканваме и всички други държавни институции, като за целта ще им бъдат изпратени по-конкретни данни за маркирани места в района на Ямбол и останалите общини. Разбира се институциите могат и сами да определят местата, които да почистят.

Целта е на 12 май ще се съберем максимален брой хора, за да покажем, че ни е грижа за качеството на живот, което имаме и желанието си да живеем в чисти и приветливи градове и села.


Статията е публикувана на 3 април 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА