Медведев: Докато „клоунът Зеленски“ е на власт, не са възможни преговори

Публикувано преди 11 месеца  |  Света

Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация, Дмитрий Медведев, заяви пред журналисти, по време на своето посещение във Виетнам, че всеки конфликт в края на краищата приключва с преговори, но в момента, докато президентът на Украйна, Володимир Зеленски, е на власт, такива преговори не са възможни. Това съобщи руската информационна агенция ТАСС.

Медведев изрази категорично мнение, че докато продължава киевският режим и докато на върха е „клоунът“ Зеленски, преговорите са невъзможни. Въпреки това, той подчерта, че в крайна сметка преговорите са неизбежни и рано или късно ще бъдат необходими. Бившият президент и премиер на Русия посочи, че всичко най-накрая завършва с преговори, но при настоящата властова структура ситуацията за Русия няма да се промени по отношение на преговорите.

Медведев също така изрази мнението си, че конфликтът в Украйна може да се проточи в продължение на десетилетия, ако не бъде премахната „нацистката природа“ на сегашния киевски режим, предаде „Фокус“.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 26 май 2023

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО