Медведев: Докато „клоунът Зеленски“ е на власт, не са възможни преговори

Публикувано преди 2 седмици  |  Света

Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация, Дмитрий Медведев, заяви пред журналисти, по време на своето посещение във Виетнам, че всеки конфликт в края на краищата приключва с преговори, но в момента, докато президентът на Украйна, Володимир Зеленски, е на власт, такива преговори не са възможни. Това съобщи руската информационна агенция ТАСС.

Медведев изрази категорично мнение, че докато продължава киевският режим и докато на върха е „клоунът“ Зеленски, преговорите са невъзможни. Въпреки това, той подчерта, че в крайна сметка преговорите са неизбежни и рано или късно ще бъдат необходими. Бившият президент и премиер на Русия посочи, че всичко най-накрая завършва с преговори, но при настоящата властова структура ситуацията за Русия няма да се промени по отношение на преговорите.

Медведев също така изрази мнението си, че конфликтът в Украйна може да се проточи в продължение на десетилетия, ако не бъде премахната „нацистката природа“ на сегашния киевски режим, предаде „Фокус“.

Източник: fakti.bgСтатията е публикувана на 26 май 2023


НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Времето днес, прогноза за петък, 9 юни: Слънчево, вероятни валежи само в планините на запад
Днес ще преобладава слънчево време, предаде БНТ. Вероятност за валежи, придружени от гръмотевици, има само в планинските ... прочетете още »
9 юни 1923 г. Кървава гражданска война! Преврат сваля Александър Стамболийски
На 9 юни 1923 г. в България е извършен преврат. Той поставя началото на кървава ескалация в ... прочетете още »
Важните новини във ФАКТИ на 08.06.2023 г.
Бивш командос: Какъв инфаркт?! Ангел Христов го убиха Докато сме живи и ги споменаваме, тези хора няма ... прочетете още »
Борислав Сарафов описа странното държание на Иван Гешев след атентата
В два поредни дни главният прокурор Иван Гешев се държеше първо приятелски, а след това войнствено с ... прочетете още »
Най-голямата тайна през последните месеци: това ли е посоката на украинската контраофанзива
The Washington Post съобщи по-рано днес, че дългоочакваната украинска контраофанзива е започнала. От месеци се пази в ... прочетете още »
Малко чудо: Депутатите ще дарят кръв в пленарна зала
Кръводарителска акция ще се проведе в Народното събрание на 28 юни. Това решиха единодушно депутатите по време ... прочетете още »
България ще има нов еврокомисар
В следващите дни Европейската комисия (ЕК) ще поиска официално от България да номинира нов български еврокомисар. Това ... прочетете още »
Заповедта за взривяването на язовира е дадена от телефона на Путин
Руските нашественици взривиха Каховската водноелектрическа централа във вторник, 6 юни, след като получиха команда директно от кабинета ... прочетете още »