ОФК Елхово (U15) вдигна шампионската титла на зона Бургас »

Първото бебе на 2024 г. в Русе получи грамота и подарък от кмета Пенчо Милков

Публикувано преди 4 месеца  |  България

По утвърдена вече традиция кметът Пенчо Милков присъства на изписването на първото бебе за 2024 г. в община Русе. Малкaта Дарина Христова проплака в АГ-комплекса на УМБАЛ „Медика Русе“ в 01:43 ч. на 1-ви януари.

„Пожелавам ѝ да продължи този добър старт и в бъдеще винаги да бъде първенец, да стане добър и успешен човек. Желая ѝ още здраве, дълголетие, дни, изпълнени с щури детски игри. А на вас, родители, пожелавам сила, воля и упоритост, за да се справите с бъдещите предизвикателства и да се радвате на постиженията на своето дете“, поздрави младото семейство Пенчо Милков.

Припомняме, че за да се появи на бял свят бебето, е извършено секцио в условия на спешност от екип, ръководен от д-р Джордже Стойнев, акушер-гинеколог; д-р Филиз Авджиалиева, специализант по акушерство и гинекология; д-р Татяна Итова, неонатолог, и д-р Елеонора Иванова, анестезиолог.

По същото време днес изписаха и момиченцето, родило се в последните часове на отминалата 2023 г. Сафая Хамс е плод на любовта между китайка и англичанин, избрали да заживеят недалеч от Русе.

Кметът пожела на двете семейства здраве, разбирателство и семейна топлина през новата година, като им връчи грамоти и подаръци.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 5 януари 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО