ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Клоп напуска Ливърпул, причина е, че…

Публикувано преди 3 месеца  |  Спортни

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че напуска клуба в края на сезона.

56-годишният германец заяви, че се чувства добре, но усеща, че енергията му намалява и това е причината да пожелае да се оттегли.

Клоп застана начело на Ливърпул през есента на 2015 година в един много труден период за „червените“. Под негово ръководство обаче тимът се преобрази напълно. Още в първата си кампания Ливърпул игра финал за Лига Европа, който загуби от Севиля, но след това мърсисайдци триумфираха по веднъж с Шампионската лига, трофея във Висшата лига, Купата на Англия, Купата на Лигата, Суперкупата на Европа, както и трофея от Световното клубно първенство. Освен това Ливърпул игра още два финала в Шампионската лига, които загуби от Реал Мадрид, съобщи БТА.
„Ще напусна Ливърпул в края на сезона. Рабирам, че това е шокираща новина за много хора, но мога да обясня или поне да се опитам. Обичам всичко в този клуб, обичам и всичко в града. Обичам нашите фенове, обичам отбора, както и моя щаб. Всичко ми харесва. Но въпреки това смятам, че трябва да взема това решение, защото започвам да губя от енергията си.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 26 януари 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО