Специална награда за ученик от ОУ „СВ. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово от XXI Националната изложба-конкурс „Свети Трифон Зарезан“ 2024г.

Публикувано преди 2 месеца  |  Образование

877 уникални творби от цялата страна взеха участие в XXI Националната изложба-конкурс „Свети Трифон Зарезан“ 2024 г. Организатори на проявата са Министерство на образованието и науката, Национален дворец на децата, Регионално управление на образованието-Бургас, Община Сунгурларе и ЦПЛР-ОДК Сунгурларе.

Общо 123 награди за I, II, III място; 124 грамоти за отлично представяне и 4 специални награди – на кмета на общината, на председателя на Общ. съвет и на дарители бяха връчени на официалната церемония на 14 февруари в Зимната градина на СУ „Хр. Ботев“ гр. Сунгурларе.

За поредна година ученици от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово взеха участие и донесоха престижни награди от конкурса. Трето място и медал завоюва Иванина Дианова Иванова от VI „б“ клас. Една от четирите специални награди получи Найден Петев Костадинов от VI „в“ клас. Специалната статуетка е признание от Винекс – Славянци и бе връчена от изпълнителния директор на фирмата г-н Жеков.


Статията е публикувана на 18 февруари 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА