Световният ден против тормоза в училище – „Ден на розовата фланелка“ – беше отбелязан в ПГ „Св. Климент Охридски“ – Елхово

Публикувано преди 2 месеца  |  Образование

Откривайки изложба на свои рисунки във фоайето на училището, възпитаниците на елховската профилирана гимназия казаха своето „НЕ!“ на насилието в училище и тормоза в онлайн-пространството. Събитието, което се състоя на 28.02.2024 г., е по идея на педагогическия съветник Милена Славова, със съдействието и подкрепата на: Генка Николова – учител по изобразително изкуство, Димитър Бъчваров – секретар на МКБППМН в Община Елхово и Яна Димова – инспектор в Детска педагогическа стая при РУП – Елхово.
Директорът на гимназията – Катя Димитрова, и педагогическата колегия бяха съпричастни с инициативата, която премина под мотото: „Без тормоз!“.Посланието на всички е: „Добротата и приятелството са по-силни и ще победят във всеки конфликт‘.

На учениците, участвали в изложбата по повод Международния ден за борба с тормоза в училище, бяха връчени грамоти и награди, осигурени от Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни.


Статията е публикувана на 28 февруари 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА