Хамилтън разкри с какво би се занимавал след Формула1

Публикувано преди 2 седмици  |  Спортни
Хамилтън разкри с какво би се занимавал след Формула1

Люис Хамилтън разкри малко повече върху това какво може да е бъдещето му отвъд света на Формула 1, признавайки, че най-вероятно ще се съсредоточи върху филмовата и модната индустрия, след като се оттегли от спорта.

Хамилтън, който наскоро навърши 39 години, се състезава във Формула 1 от 2007 г. насам, натрупвайки рекордните 104 полпозишъна и 103 победи в Гран При, както и рекордните седем световни титли, през дълги периоди с Макларън и Мерцедес.

След като се съгласи да премине във Ферари от следващата 2025 г. с многогодишен договор, Хамилтън ще добави още една глава към кариерата си и ще се състезава поне до началото на 40-те си години, но британецът също мисли какво може да последва, когато той в крайна сметка излезе от пилотска кабина.

В интервю за списание GQ , Хамилтън споделя защо други интереси са станали толкова важни за него наред със състезателната му кариера, как са му помогнали да се представя на пистата и плановете си за бъдещето.

„Когато за първи път влязох във Формула 1, това беше събуждане, тренировка, състезание-състезание-състезание-състезание, нищо друго“, казва Хамилтън. „Няма място за нищо друго. Но това, което разбрах, е, че просто да работиш през цялото време не ти носи щастие и трябва да намериш баланс в живота. И разбрах, че всъщност съм доста нещастен.

„Почти като да си в снежно кълбо – това е светът на състезанията. И има толкова много повече извън него. Мисля, че ако отидете в офис всеки ден и правите един и същ процес всеки ден, в крайна сметка просто се разделяте. Трябва да намериш нещо друго, което да те успокои, да поддържа ума ти“, добавя Люис.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 16 април 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО