Изследване, чрез биоскенер за деца и възрастни в град Елхово на 26 април /петък/

Публикувано преди 2 седмици  |  Общество

През последните години тази съвременна апаратура добива все по-голяма популярност, защото благодарение на нея можете да разберете повече за своя организъм и състоянието на здравето си.

На 26 април жителите на Елхово ще имат възможност в рамките на няколко минути да направят изследване на здравословното си състояние и да бъдат получени данни за 310 показатели за Вашето здраве и да бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите.

В рамките на минута ще бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите. Изследваните показатели са за щитовидна жлеза, стомашно-чревния тракт, сърдечно-съдови и мозъчно-съдови, чернодробна функция, белодробна функция, минерална плътност на костите, витамини, минерали, аминокиселини, токсини, алергии, функции на дебелото черво и други.

Чрез функционална диагностика с Биоскенер само в рамките на няколко минути имате възможност да получите информация за функциите на всички органи и системи, вкл. витамини и минерали, както и да получите доклад с установени отклонения и препоръки от специалист. Изследването е абсолютно безопасно за здравето. Подходящо е за всеки човек, който се интересува от здравословното си състояние. Тестът е безопасен и това го прави подходящ за бременни жени, а изследването не е подходящо само за хора с вграден пейсмейкър.

Тестът е подходящ, както за възрастни така и за деца. В рамките на минута, чрез биоскенера ще може да се проверят нивата на минерали, витамини, коензим, аминокиселини, мастни киселини, дихателна система, нива на човешко осъзнаване и нива на хиперактивност. В допълнение ще получите насоки за необходими добавки и суперхрани.

Цена за изследване при деца до 10 години – 20 лв, при деца от 10г. до 18 г. – 35 лв, а за възрастни – 50 лв. Времетраене на изследването при децата е в рамките от 10 до 15 минути, а при възрастните е до 30 минути.

За записване на часове 0882510266 – Елена Иванова – консултант по клетъчно хранене и диагностика с Биоскенер.


Статията е публикувана на 17 април 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА