Бивша депутатка от „Възраждане“ за евролистата на партията: Пълна е със случайници

Публикувано преди 2 седмици  |  България
Бивша депутатка от „Възраждане“ за евролистата на партията: Пълна е със случайници

Както и бях казала, случайникът Станислав Стоянов ще води листата на Възраждане за евродепутати. Щял да възражда Европейския съюз и да включи дневния ред на България в дневния ред на Европарламента. Ти да видиш!!! Европарламентът вече трепери от ужас от появата на Станислав Ненамкой си, който ще им подреди приоритетите и ще ги възражда и преосновава!

Това написа във Фейсбук бившата депутатка от „Възраждане“, избрана през ноември 2021 година от 16 МИР – Пловдив и кандидат за вицепрезидент с Костадин Костадинов на президентските избори през 2021 година.

Според нея,Петър Волгин е втори, за да тегли листата, но не и водач, защото с водача уговорките са други. Волгин ще е ракета-носител, а останалите случайници – верни лакеи на председателя.

„Виждам и съвсем непознати имена, а момченцето, стоящо на масата за пресконференции, чупещо нежно пръстчета, така и не разбрах дали е от листата, нямам силата на волята да изслушам цялата простотия“, пише още Гунчева.

Тя смята, ме в листата е осъществено и подмазване на Алтернатива за Германия – при третото място на Рада Лайкова, от дълги години живееща и работеща в Берлин, в Бундестага.

„Как точно тя ще защитава българските интереси, след като дори не живее тук, поне на мен не ми става ясно, но явно се цели освен мазненето на Алтернатива за Германия, и привличане на вота на българите, живеещи в чужбина да я припознаят за свой представител“, смята юристката.

Гунчева сочи, че в листата е братовчедът на Николай Дренчев. Или Костадинов е убеден, че позицията е по-скоро синекурна и няма да се реализира, или дава знак, че това е цената на мълчанието за някои нередности в партията.

„Листата е пълна със случайници. А Волгин след време ще осъзнае как мазно са го изпързаляли и колко срамно ще е след време решението му“, завършва коментара си тя.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 17 април 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО