Наказание за служителя на ДАИ, свалил номерата на „паяка“, вдигнал неправилно паркираната му кола

Публикувано преди 3 седмици  |  България
Наказание за служителя на ДАИ, свалил номерата на „паяка“, вдигнал неправилно паркираната му кола

Има развитие по казус, за който съобщиха в „Здравей, България” по Нова телевизия. Служителят от ДАИ в Пловдив, който свали номерата на репатрак и отне шофьорската книжка на работник в общинското предприятие „Паркиране и репатриране”, ще бъде наказан, защото е превишил правата си. Това съобщиха от Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“. Колата беше репатрирана заради неправилно паркиране.
„На 16 получихме писмо от ДАИ София, в което пише, че отменят предварителната административна мярка. На следващия ден получихме регистрационния номер на репатрака, както и шофьорската книжка на нашия служител. От ДАИ Пловдив не получихме становище по казуса”, обясни в ефира на „Здравей, България” Нъшан Деркалестаниан, директор на ОП „Паркиране и репатриране” – Пловдив.

Очаква се след Великден Дисциплинарната комисия да уточни какво ще е наказанието за служителите на ДАИ. Вероятно наказаните ще са четирима. А, вътрешната проверка се е забавила, тъй като служителят, чийто автомобил е бил вдигнат и е свалил регистрационните табели на репатрака, веднага е излязъл в болничен.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 30 април 2024

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024

НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО