ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Петър Клисаров пред ФАКТИ: За Борисов е важно да е във властта, за да оцелява (ВИДЕО)

Публикувано преди 2 седмици  |  България
Петър Клисаров пред ФАКТИ: За Борисов е важно да е във властта, за да оцелява (ВИДЕО)

Принцът на Саудитска Арабия затопли отношенията с Иран, въведе ги в Арабската лига. Всичко в конфликта Иран – Израел започна оттам. После чухме от Саудитска Арабия позиция, че ударът на Иран не е трябвало да става. Но самият удар на Израел върху посолството и елиминирайки един от най-главните генерали, показва, че това не е толкова да обезглавиш змията, колкото да я провокираш. Тази атака на Израел беше направена, за да принуди Америка да застане на страната на Израел. Тук вече имаше нещо, което видяхме ясно – Америка не взе страната на Израел на 100%. И това е така, защото имаше коментари, че ако американците се включат с войски, всички обекти на САЩ в Близкия изток стават възможни мишени. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Петър Клисаров, лидер на партия „Пряка демокрация“.

„Иначе атаката на Иран бе оркестрирана атака, че да има минимални щети и никакви жертви. Това бе едно толерантно предупреждение от Иран, че ако Израел отвърне, ще има отговор и то много повече“, сподели още лидерът на „Пряка демокрация“.

„В Израел има и друг проблем, които се изрязва в следното. В Израел много, дори фанатично, вярват в предсказанията, че Израел трябва доста да си разшири териториите си наляво, надясно и навътре. За да стане това, на тях им трябва голяма пълномащабна война, подкрепена от Америка. Така ще могат да осъществят тези предсказания. Динамиката в Израел в момента е толкова голяма, че Нетаняху ще има проблеми. След толкова години във властта, повярвайте ми, че има много неща, заради които той трябва да влезе в затвора. Не говоря за престъпления срещу човечеството, а за вътрешни политически неща. Когато един политик толкова дълго се задържи на власт, не може да няма нещо за него. За Нетаняху да е на власт е въпрос на оцеляване. Същото важи и за Бойко Борисов. За Борисов е изключително важно да е във властта, за да оцелява, а не да влезе в затвора. За толкова години във властта има много хора, които не го харесват. И за да оцелява, той трябва да е във властта“, каза още Клисаров.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 18 април 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО