ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Кимих доволен от защитата на Байерн срещу Арсенал

Публикувано преди 2 седмици  |  Спортни
Кимих доволен от защитата на Байерн срещу Арсенал

Германският национал Йозуа Кимих, който бе избран за Футболист номер 1 на мача на Байерн Мюнхен срещу Арсенал, заяви, че чувството да отбележи толкова важен гол е страхотно. Байерн победи с 1:0 в реванша от четвъртфиналите и се класира за полуфиналите в Шампионската лига, а Кимих бе автор на попадението в 63-ата минута, предаде БТА.

„Чувството да вкараш такъв важен гол пред нашите фенове и в то във вечер като тази е невероятно. Това са моментите, за които работим и сме работили здраво. Днес този труд беше възнаграден и съм много щастлив. Сега ще се концентрираме върху полуфинали и ще видим какво ще се случи“, коментира Йозуа Кимих пред официалния сайт на Европейската футболна централа – УЕФА.

„Беше страхотно да празнуваме с феновете ни. Представихме се много добре през второто полувреме и дори можехме да отбележим още голове. Мисля, че заслужавахме да продължим напред. През първото полувреме имаше малко нервност и от двата отбора, тъй като никой не искаше да рискува. През второто полувреме обаче ние бяхме много по-добри и амбициозни. Винаги имаш по-големи шансове да вкараш, когато си в наказателното поле. Много сме доволни, че отново сме в топ 4 на Шампионската лига“, завърши Кимих.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 18 април 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО