ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Върджил ван Дайк: Разочаровани сме, наистина искахме да спечелим турнира

Публикувано преди 2 седмици  |  Спортни
Върджил ван Дайк: Разочаровани сме, наистина искахме да спечелим турнира

Капитанът на Ливърпул – Върджил ван Дайк, говори след разочароващото отпадане на отбора от Лига Европа. Мърсисайдци победиха Аталанта с минималното 1:0 като гост в Бергамо, но това не им помогна да наваксат сериозния пасив от три гола, който натрупаха в първия мач.

“Първо искам да отделя дължимото на Аталанта. Миналата седмица бяхме много слаби и те направиха добър мач. Заслужаваха да продължат, защото ние сами си затруднихме реванша. Тази вечер беше добър мач и показахме страхотна битка. Беше подобрение, но реалността е, че сме аут и трябва много бързо да се възстановим и да пътуваме за Лондон в събота. Опитахме се и имахме възможности. Разочаровани сме, че отпаднахме от състезанието, тъй като наистина искахме да го спечелим. Нуждаем се от всички сега за последния тласък в лигата. Надяваме се, че нашите фенове ще бъдат там, защото имаме нужда от тях сега повече от всякога, защото всичко все още е възможно”, каза Ван Дайк

“Червените” вече имат един трофей този сезон – завоюваната в началото на астрономическата година Карабо Къп, но все още имат шанс да приключат кампанията с дубъл, ако триумфират и в Премиър лийг, където месец преди края изостават на две точки от лидера Манчестър Сити.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 19 април 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО