Габриела Славова след ДНК-експертизата: Отказвам да говоря днес СНИМКА

Публикувано преди 2 седмици  |  България
Габриела Славова след ДНК-експертизата: Отказвам да говоря днес СНИМКА

„Отказвам всякакви интервюта, ще дойде и този момент, но няма да е днес“.

Това заяви пред БНТ Габриела Славова, обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев, след като ДНК-анализът показа, че Велико Минков е баща на малкото ѝ дете Кристиан.

Преди два дни софийският апелативен съд я пусна под домашен арест.

Още преди ДНК-анализът да е готов, Велико Минков беше убеден, че e баща на бебето на Габриела. Малкият бил пълно негово копие.

Досега Габриела отричаше детето да е на Велико, а в акта за раждане, като баща е вписан убитият Пейо Пеев, тъй като двамата сключили брак седмица преди раждането. Велико Минков обаче води дело за бащинство в бургаския съд още от септември 2023-та, като следващото заседание е насрочено за 14 ти май. Той призовава Габриела да признае иска.

„Ако го направи това в следващите дни до 14 -ти тя ще покаже, че поставя детето на първо място“, каза Велико Минков, баща на малкото дете на Габриела.

Децата на Габриела са при семейството на Пейо. Основните грижи за тях полага сестра му. Тя също е недоволна и притеснена от това, че Габриела е под домашен арест. Според нея това може да е първа стъпка към връщането на децата на майката, което няма да е за тяхно добро.

„Във времето тя ги е неглижирала, за което излизат все повече доказателства. Детето, с което съм неотлъчно последните 3 месеца постоянно разказва, че е оставяно само и има изключително голям страх да не бъде оставено, казва че е оставяно само с малкото бебе“, разказа Милена Йорданова, сестра на убития Пейо Пеев.

Велико и семейството на Пейо се сближиха след бруталното убийство. Той редовно вижда сина си и гарантира, че дори при потвърдено от съда бащинство, няма да разделя двете деца.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 2 май 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО