Дейвид Бекъм обядва с военни ветерани

Публикувано преди 2 седмици  |  Спортни
Дейвид Бекъм обядва с военни ветерани

В навечерието на празника си бившият национал на Англия посети Кралската болница в Челси, която е резиденция на около 300 ветерани от армията, пише „Телеграф”. „Изключително радостни сме, че посрещнахме една футболна легенда. Дейвид се срещна с нашите пансионери на обяд, с интерес изслуша историите им и поговори с персонала. Разказахме му за нашите дейности и за тези на цялата общност от ветерани“, написаха от Кралската болница, която е известна преди всичко с благотворителните си инициативи.

Болницата е основана от крал Чарлс II през преди повече от три века – през 1682, по идея на дългогодишната му любовница – актрисата Нел Гуин. В наши дни право да кандидатстват за място имат самотните ветерани над 65 години. Някои от тях са служили в Корея, Кипър и Северна Ирландия, има и участници във войната за Фолкландските острови и дори Втората световна война.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham)

„Страхотен ден и винаги толкова топло посрещане в Кралската болница в Челси. За мен е чест да прекарам време с пенсионерите. Тяхната енергия и отдаденост към общността са толкова вдъхновяващи. Те имат истории“, написа и Бекъм, който обърна по бира с ветераните. Бившият футболист и преди е посещавал ветераните, а през 2020-а дори им сервира чай и игра голф с тях.

Първите поздрави за рождения си ден ден получи от съпругата Виктория. Тя навърши 50 на 17 април, когато спретна парти за чудо и приказ. Сега тя не пропусна и да се пошегува с година по-младия си любим. „Честит рожден ден, Дейвид! Обичам да остаряваме заедно. Не си толкова далеч зад мен! Ти си нашето всичко – най-добрият баща и съпруг. Обичаме те“, написа певицата, която от години вече се изявява като дизайнер. Тя публикува и снимка, на която двамата са все така щастливи и влюбени след 27 години заедно, от които 25 в брак.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 2 май 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО