Ученици от Елхово се класираха на второ място в страната в състезание по безопастност на движението!!!

Публикувано преди 11 години  |  Общество

pobed2aУчениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Елхово – Иван Михов, Стоян Георгиев, Ангел Чапкънов и Андон Ченков се класираха на второ място в националната викторина „Да запазим децата на пътя”, която се проведе в град Бургас, научаваме от електронната страница на основното училище в Елхово.

В средата на месец април учениците от основното училище в Елхово победиха своите връстници на общинско ниво тук в Елхово, с което заслужиха място в областното състезание, където премериха сили с общинските първенци от област Ямбол. В края на месец април те завоюваха отново първо място, с което заслужиха правото да представят област Ямбол в националното състезание в град Бургас.

Именно в град Бургас, където те трябваше да премерят сили с останалите 27 първенци на всички области в страната, учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Елхово, които бяха подготвени и ръководени от Пенчо Бординяшки- помощник директор и „основен двигател“ в учебното заведение, се класираха на престижното второ място, като след тях се наредиха общо 26 областни първенци, които имаха по-слаби резултати и само малко не им достигна да се поздравят с титлата Републикански шампиони в националната викторина „Да запазим децата на пътя” .

 


Статията е публикувана на 15 май 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА