Трупът на украинка е открит до Северния плаж в Бургас

1 юли 2024 15:04  |  България
Трупът на украинка е открит до Северния плаж в Бургас

При печален обрат на събитията по-рано днес безжизненото тяло на 68-годишна украинка беше открито до бар на живописния Северен плаж в Бургас.

Това съобщиха от местното издание „Флагман“.

Предварителната причина за смъртта е белодробна емболия.

Мистериозни са обстоятелствата около смъртта на украинката.

Загиналата, чиято самоличност остава непотвърдена поради липса на лични документи, е разпозната чрез паспортна снимка, открита на мобилния ѝ телефон.

Предполага се, че е неин, което добавя слой мистерия към трагичното събитие. Липсата на документи за самоличност усложнява усилията за окончателно установяване на самоличността ѝ.

Властите са планирали да транспортират тялото на жената до отделението по съдебна медицина за аутопсия. Тази решаваща стъпка ще помогне за потвърждаване на причината за смъртта и ще подпомогне текущото разследване.

Очакват се резултатите от аутопсията, за да се изяснят обстоятелствата, довели до преждевременната ѝ кончина. Този злощастен инцидент хвърли сянка върху района на Северния плаж, място, обикновено известно със своята красота и спокойствие. Местната общност и властите очакват допълнителни подробности, докато разследването напредва.

Източник: fakti.bg



Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО