„Орудица 2000″ ООД – Елхово отличена с грамота за български производител на Добрички панаир

Публикувано преди 11 години  |  Общество

ORDНа официална вечеря ан 27 август Добрички панаир връчи традиционните си годишни награди. За най-голям пазарен дял при продажба на земеделска техника на територията на България бе отличен „Тайтън Машинъри България“.

С грамоти бяха отличени три фирми –  За български производител – фирма „Орудица 2000″ – Елхово, за цялостно оборудване на земеделските стопанства с квалитетна техника – „Бизо – България” и за дългогодишно участие на изложенията на Добрички панаир – фирма „Агроконсулт”.

„ОРУДИЦА-2000″ООД гр. Елхово е известена и утвърдена на българския пазар, като производител на свързващи елементи за водопреносни мрежи и системи за питейно – битово водоснабдяване и напоителни системи.

Предприятието се намира в гр. Елхово и съдържа ЛЕЯРНА – цех „Металообработване“ на площ от 7 118 кв.м. През 1969 г. се създава дейността по чугунолеене на фасонни части и арматура за „В и К“ в тогава действащия собственик „Пром.комбинат“ гр. Елхово. През 1982 г. тогавашния собственик се преименува в „ОРУДИЦА-Местна промишленост“. Предприятието претърпява генерален ремонт на сградния фонд и техническото оборудване. Дейността по чугунолеене продължава. През 1999 г. „ОРУДИЦА“ ЕООД гр.Елхово става собственост на „ОРУДИЦА-2000“ ООД гр.Елхово, съгласно приватизационен договор за покупко-продажба.


Статията е публикувана на 29 август 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА