Събират предложения за „Инвеститор на годината“ в област Ямбол

Публикувано преди 9 години  |  Общество

oasЗа девета поредна година Областна администрация Ямбол организира конкурса „ИНВЕСТИТОР НА ГОДИНАТА”. Целта на ежегодната проява е да се популяризират дейностите на фирмите и организациите, които имат съществен принос към икономиката на областта за съответната година.

Отличията за „Инвеститор на годината” – 2014 г. ще бъдат връчени в три категории: Големи предприятия /с персонал над 250 лица/; Средни предприятия /с между 50 и 249 наети лица/ и Малки предприятия /с до 49 наети лица/.

Вече тече срокът за получаване на предложения за включване в конкурса. Съгласно регламента номинации могат да правят общините на територията на областта, организации на работодателите и на работниците и служителите, браншови организации, НПО и граждани, като предложенията трябва да бъдат изпратени в Областна администрация до 28 ноември.
Номинациите ще бъдат разгледани и класирани от комисия, назначена със заповед на областния управител, а наградите „Инвеститор на годината” за 2014 г. ще бъдат връчени на тържествена церемония до 19 декември.

Повече информация за правилата за участие, графика за провеждане и критериите за подбор, както и формуляра за участие, могат да бъдат намерени на официалната интернет страница на Областна администрация Ямбол.


Статията е публикувана на 17 ноември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА