Спират водата в части от София

Публикувано преди 2 седмици  |  България
Спират водата в части от София
„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството, предаде dariknews.bg.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Падинето“, с. Кокаляне се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района между: ул. „Искър“, ул. „Цар Иван Асен II“, ул. „Йованец“ и ул. „Самоковско шосе“, м. Дебело гуно и м. Михово блато.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: с. Кокаляне – пред кметството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Бистришко шосе“, в.з. Бункера се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на: ул. „Самодивски езера“, ул. „Бистришко шосе“, ул. „Бука“, ул. „Силян“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Самодивски езера“ на кръстовището с ул. „Бистришко шосе“.

Във връзка с подмяна на водомер на ул. „Суходолска“, кв. „Факултета“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района между: ул. „Суходолска“, ул. „Банско“, ул. „Павел Шатев“, ул. „Дръстър“, ул. „Ришки проход“ и ул. „Кубан“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Суходолска“ на кръстовището с ул. 311.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 8 май 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО