Снимки: Спортният министър награди с почетeн плакет Живко Иванов

Поредно признание за успеха получи от министъра на младежта и спорта европейският вицешампион в клас SM Junior в СуперМото Живко Иванов. Днес на официална церемония в спортното министерство Живко бе … прочети още »

Продавам електрически велосипед

Лице за контакт: Иван Иванов E-mail: nela_1948@abv.bg Обява: Електрически велосипед Телефон за контакт:  0884223514 Цена: 650 лв /по договаряне лв. Информация: Продавам електрически велосипед Drag MotivE. Употребяван в рамките на … прочети още »

ДГ “Надежда“ организира мотивационна среща по проект АПСПО в град Елхово

На 11.10.2021 година, в две зали на НЧ“Развитие-1893“, град Елхово, беше организирана мотивационна среща с родители и близки на деца, които са включени в групите за допълнителна работа по български … прочети още »

Изтеглиха номерата на бюлетините за изборите за президент и парламент

Централната избирателна комисия (ЦИК) изтегли  жребия за номерата в бюлетините за изборите. Общо 24 са кандидат-президентските двойки, подали документи за регистрация в ЦИК за участие в президентската надпревара на 14 … прочети още »

Бебе на 4 месеца почина след катастрофа с камион край Елхово

Жена на 28 години и дете на 3 години са в тежко състояние Тежка катастрофа, довела до смъртта на 4-месечно бебе, е станала край Елхово. По неофицилна информация колата е … прочети още »