“Министрите идат” на ДТ “Невена Коканова” гр. Ямбол e първата за тази година гостуваща театрална постановка

  679 | Публикувано преди 3 седмици  | Общество

Представлението можете да гледате на елховска сцена на 11 март от 18,30 ч. Резервации се приемат на телефон 0894467106 до края на месец февруари. Фактическата продажба ще се осъществи от 1 март. Причината за това е да избегне връщане на билети и пари при евентуално отлагане на постановката, заради пандемичната обстановка в страната.

Цената на билетите е 10 лв. Представлението ще се състои при строго спазване на противоепидемичните мерки, съгласно които публиката в залата трябва да е задължително с предпазни маски, а столовете в залата се заемат през два, за да се спази отстояние, както и 30% заетост. Заповядайте, очакваме Ви!
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Месни заговезни е - яде се месо за последно преди Великденския пост
Днес е църковният празник Неделя месопустна, наричан още Месни заговезни. Месни заговезни е винаги в неделя - ... прочети още »
АПИ: Шофьорите да тръгват с автомобили, подготвени за зимни условия
Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на метеоролозите, че в планинските райони е възможно ... прочети още »
Днес е голямата Задушница преди Великия пост
Днес е голямата Задушница преди Великия (Великденския) пост, който през тази година започва на 15 март. В ... прочети още »
Сбърканите винетки ще могат да се коригират
Отговорността при неправилно декларирани данни за регистрационния номер на пътното превозно средство, категорията му или периода на ... прочети още »
Бързо производство срещу 57-годишен пиян шофьор на товарен автомобил
В РУ - Елхово е образувано бързо производство срещу 57-годишен мъж, седнал зад волана след употреба на ... прочети още »
Как ще гласуваме, ако на 4 април сме под карантина
Централната избирателна комисия взе решение как ще гласуват хората, които към датата на парламентарните избори (4 април) ... прочети още »