Отлично представяне на фото-конкурс за учениците от ПГ „Св. Климент Охридски“, гр. Елхово (+снимки)

  659 | Публикувано преди 2 седмици  | Образование

Четирима ученици от ПГ „Св. Климент Охридски“ – Христо Раванов от 11-а, Александър Неделчев и Петър Петров от 11-б, Петър Славов от 8-а клас, участваха в третото издание на конкурса за детска и младежка фотография „Стоян Киров“, организиран от Сдружение Ямболска фотографска общност.

На 6 юни, в изложбената зала на „Безистена“ бяха изложени фотографиите на първите 15 участници от всяка възрастова група. Там се състоя и церемонията по награждаване на отличените творби и техните автори.

Христо Раванов грабна първата специална награда на Галерия за фотография, картини и дигитално изкуство „АртПринтШоп“ за юноши от 14 до 18 годишна възраст. На елховските гимназисти бяха връчени и почетни дипломи. Момчетата бяха щастливи да видят творбите си разпечатани и подредени в изложба.

Конкурсът е посветен на Стоян Киров, като израз на уважение и памет към личността на фотографа, и е с цел стимулиране на фотографското изкуство, таланта и творческата активност сред децата и младежите в Ямболска област.Статията е публикувана на 8 юни 2022
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
В края на учебната 2021/2022 година отново успехи за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово в конкурси и състезания (+снимки)
Споделяме последните успехи от участия в конкурси и състезания на учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ -  ... прочети още »
МОН публикува резултатите от изпитите след VII клас
Близо 70% от седмокласниците разбират това, което четат. Почти 60% от тях разчитат също внушенията на цитат от ... прочети още »
МЗ и Експертният съвет по надзор на имунопрофилактиката препоръчват прилагането на втори бустер иРНК ваксина срещу COVID-19 при лица над 18 г.
Министерството на здравеопазването одобри препоръките на Експертния съвет по надзор на имунопрофилактиката относно прилагането на четвърта доза ... прочети още »
Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през летните месеци
Завършилите средното си образование през 2022 година ученици от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски ... прочети още »
Днес е Еньовден – Денят на лечебните билки
На 24 юни православният свят празнува рождението на Свети Йоан Предтеча и Кръстител на Господ Исус Христос, ... прочети още »
НЗОК ще заплаща и отпуска помощни средства на хората с увреждания
От първи юли хората с увреждания ще получават помощни средства и медицински изделия от търговци на дребно, ... прочети още »