Регионална дирекция “Гранична полиция” – Елхово търси инспектор/организация на строителството

Публикувано преди 12 години  |  Общество

В РДГП Елхово при ГДГП – МВР е вакантна длъжността за лице, работещо по трудово правоотношение (по допълнително щатно разписание) “инспектор/организация на строителството”. Срокът за подаване на заявления и документи на кандидати за назначаване на вакантната длъжност е до 06.04.2012 г.

В Регионална дирекция “Гранична полиция” – Елхово при Главна дирекция “Гранична полиция” – МВР е вакантна длъжността за лице, работещо по трудово правоотношение (по допълнително щатно разписание) “инспектор/организация на строителството”, бакалавър в група “Осигуряване, поддръжка и ремонт” на сектор “Логистика” от Администрация на РДГП – Елхово, разрешена за назначаване с писмо рег.№ К-2837/07.03.2012 г. на САД “ЧР” – МВР.

І. Кандидатите за заемане на длъжността “инспектор/организация на строителството” трябва да отговарят на следните общи и специфични изисквания:

1. Общи изисквания: Минимална образователно-квалификационна степен: „бакалавър”; Област на висше образование – технически науки; Професионални направления – архитектура и строителство; Специалности – АС, В и К, ЕЛ или ОВ; Професионален опит – не се изисква. Ниво за достъп до класифицирана информация не се изисква.

2. Специфични изисквания:
– Да познава Закона за устройството на територията (ЗУТ) и всички правилници и наредби свързани с него, регламентиращи изпълнение дейностите и нормативите в инвестиционния процес по съответната специалност;
– Да познава Закона за обществените поръчки (ЗОП), ЗМВР, ЗЗКИ и Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), правилниците и наредбите свързани с тях, имащи отношение и връзка с реализацията на инвестиционния процес;
– Да познава вътрешните нормативни документи за системата на МВР регламентираща специфичните изисквания при реализация на инвестиционния процес за обектите свързани със сигурността и отбраната на страната.
– Да познава Закона за държавната собственост и Правилника за прилагането му и други законови и вътрешноведомствени нормативни документи, свързани с управлението на имотите в МВР.
– Да познава правилниците за извършване и приемане на СМР;
– Да познава други закони и нормативни актове имащи отношение при реализацията на инвестиционния процес.
– Да познава правила за безопасност, хигиена и охрана на труда за съответния вид дейност;
– Да познава теория и технология на проектирането и извършване на строителството за съответната специалност;
– Да познава съвременни методи на проектиране и строителство за съответната специалност.

3. Основни длъжностни права и задължения – съгласно типова длъжностна характеристика рег. № К-12207/10.11.2010 г., утвърдена със заповед рег. № Із – 2841/29.11.2010 г.

– Извършва при необходимост действия свързани с издаването на визи за проучване и проектиране;
– Изготвяне на технически задания за проектиране (ТЗП) и съгласуването им със съответните инстанции;
– Участва в комисии и проверява техническите спецификации и количествени сметки при провеждане на процедури за избор на проектанти, консултанти, надзорници, изпълнители и доставчици за изпълняваните строителни обекти;
– Изготвя становища за Техническия съвет (ТС) и участва в работата на специализираните експертни съвети за устройство на териториите, свързани с отбраната и сигурността на страната;
– Определя трасетата на подлежащите за изместване подземни и надземни комуникации;
– Проверява работните проекти и количествените сметки, изготвя спецификациите за машини и съоръжения при оформяне на отчетните документи и коригира и дава становища по тях при подготовка на документации за избор на изпълнител;

– Съгласува проектите с всички необходими инстанции „Топлофикация“ АД, „Териториален кадастър“, ДАГ, Общините, „Електроснабдяване“, „Озеленяване“, КАТ, ХЕИ, ВиК, „Улично осветление“, „Пожарна“, ТК – МВР и други;
– Изготвя справки, анализи, отчети за ръководените от него обекти и специалности, следи постоянно размера на усвоените СМР по специалности за всеки от обектите и редовно предоставя тази информация на инвеститора по АС част за съответния обект;
– Извършва проектиране на обекти и изготвяне на ПСД, разпоредени от ръководството, в рамките на законовата си правоспособност;
– Грижи се за своевременното съгласуване на договорите за изпълнение, като спазва нормативните срокове;
– Извършва текущ качествен и количествен контрол на изпълняваните СМР;
– Задължен е да изпълнява различните видове предписания свързани със здравословните и безопасни условия на труд.
– Подчинен е на началника на сектора/групата/звеното.
– При изпълнение на служебните си задължения служителят взаимодейства със служителите от съответната структура и при необходимост с аналогични структури по направление на дейност.

4. Основно трудово възнаграждение:
– за длъжността “инспектор/организация на строителството”, Бакалавър – месечно, в размер на 550 (петстотин и петдесет) лева за длъжност.
Върху заплатата за длъжност се начислява и добавка за работа в МВР в размер на 22 %, с което се формира основната заплата.

ІІ. НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ:

1. Заявление /по образец/.
2. Анкетна карта /по образец/.
3. Автобиография.
4. Ксерокопие на лична карта.
5. Нотариално заверено копие от диплома за завършена степен на образование. Ако дипломата е издадена от чуждестранно училище – удостоверение за призната степен на образование.
6. Свидетелство за съдимост за работа в МВР .
7. Удостоверяващи документи, че кандидата не е привлечен като обвиняем или подсъдим за умишлено престъпление от общ характер (от окръжна и районна прокуратура). (не важи за служители на МВР).
8. Удостоверяващ документ от Национална следствена служба, че кандидата няма повдигнато обвинение за умишлено престъпление от общ характер.
9. Декларация по чл. 4, ал. 1, т. 2 от Закона за защита на личните данни.
10. Декларация, че кандидатът притежава само българско гражданство /по образец/.
11. Ксерокопие от трудова (служебна, осигурителна) книжка или друг документ, удостоверяващ трудовия (служебния, осигурителния) стаж.
12. Копия от документи, удостоверяващи притежаваната професионална квалификация.

ІІІ. РЕД И СРОКОВЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ.

1. Срокът за подаване на заявления и документи на кандидати за назначаване на вакантната длъжност е до 06.04.2012 г.
2. Документите на кандидатите за назначаване се подават в “Човешки ресурси” на РДГП-Елхово, гр.Елхово, ул.”Морава” № 1.
За допълнителна информация: “Човешки ресурси” – РДГП – Елхово, тел.: 0478/81411, вътрешен 46702, 46772, 47773.


Статията е публикувана на 2 април 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА