ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Приветствие на Петър Киров, Кмет на община Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Уважаеми дами и господа,

Скъпи съграждани,

С християнска почит и уважение съхранихме традициите на най-големият празник в нашето православие –  Великден, деня на Божията милост към човечеството, възкръсването на надеждата, въздигането на  вярата.

През тези празнични дни, когато дружелюбно се поздравяваме с „Христос Възкресе“, нека си припомним християнските добродетели и ценности – да бъдем по-мъдри, по-смирени и по-добри.

На този светъл празник заедно се прекланяме пред мъките на Спасителя – Исус Христос и се приобщаваме към радостта от възкресението на доброто, обичта между хората, състраданието и спасението на света. Извисяваме се над обикновеното и делничното, духовно се пречистваме и отваряме сърцата си за повече любов и милосърдие.

Нека си спомним за най-скорошното добро, което сме сторили на ближния и утре го умножим, за да израстем като достойни човеци,  добри последователи на Христос.

Скъпи съграждани, нека в нощта срещу Великден всеки от нас отправи своята съкровена молитва за здраве и благоволение за най-обичаните си хора.

На всички Вас и Вашите семейства пожелавам благоденствие, духовен мир, любов и здраве!

Христос Воскресе!

 


Статията е публикувана на 15 април 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА