Радан Кънев се чуди защо Радостин Василев е бил в лагера на ПП-ДБ

Публикувано преди 12 месеца  |  България

Това, което става, е доста по-важно от записи, обвинения и самата персона на Радостин Василев, чието присъътвие в нашия лагер си остава необяснимо от първия ден. Това заяви в интервю за БНТ евродепутатът Радан Кънев.

Според него, сме свидетели на концентрирана политическа атака с цел да се провали вторият мандат и през август-септември да се проведат нови избори. По думите на Кънев, нов предсрочен вот ще доведе до разпад на държавността. „Два дни преди балотаж на изборите в Турция с крайна поляризация на турското общество и в деня, в който Вучич разпореди мобилизация на армията до границата с Косово, макар и не за първи път“, посочи евродепутатът.

Кънев смята, че по принцип е „грозно“ да се правят подобни записи, каквито Радостин Василев представи. „Важният политически въпрос е какви са целите на едно ново управление. Защо ПП-ДБ и ГЕРБ от друга страна сме готови да понесем очевидно тежки политически щети и политически и криминални по същността си атаки? Управлението има за цел да обезпечи националната сигурност, сигурността на индивидите в обществото. Първа задача на такова управление трябва да е много сериозна реформа на системата за национална сигурност“, категоричен бе той.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 26 май 2023

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО