ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Анкета: Събитие на месец Април 2012

Публикувано преди 12 години  |  Общество

ElhovoNews.info пое за втора поредна година инициативата за провеждането на анкета сред Вас читателите, за определяне на събитието на 2012 година. За целта всеки месец Вие читателите на ElhovoNews.info, ще имате възможността да гласувате за събитие на месеца, а победителите от всеки един месец ще участват в анкета дни преди настъпването на новата 2013 година. За събитие на месец Януари, Вие читателите определихте за събитие „Хвърляне на кръста на Йордановден”. За събитие на месец Февруари определихте „Одобрение по проект на стойност 18 000 000 лева за пречиствателна станция в града”, а за събитие на месец март бе определена „Седмицата по повод празника на град Елхово”.

Изтичащия месец април бе белязан от няколко събития, които отбелязаха голям интерес сред Вас читателите на регионалния новинарски Интернет портал на Елхово.

В анкетата за месец април, както и през предходните месеци включва събития, които са били най-четени от всички близо 200 публикувани статии през този месец.

Анкетата в този си формат ще съществува до навечерието на 30 април, след което ще бъде определен окончателно от Вас читателите събитие на месец Април. Имате право да маркирате повече от едно събитие за месеца.

[poll id=“18″]


Статията е публикувана на 27 април 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА