Самодейния театър към читалище „Развитие“ – град Елхово се представи и в община Болярово

Публикувано преди 12 години  |  Общество

С весело и приятно гостуване зарадваха жителите на община Болярово актьорите от самодейния театър към читалище „Развитие“ – град Елхово с художествен ръководител Ивана Кърева.

Чрез представената от тях комедия „Скакалци” на драматурга Стефан Л. Костов и великолепната игра на участващите публиката отново се увери, че в обществото има явления, които сякаш са се превърнали в неизменна част от битието ни. Критикувайки тези недъзи, авторът отдавна си е извоювал творческо безсмъртие. А зрителите продължават да се докосват до непреходната актуалност на поставените в пиесата „Скакалци” проблеми.

В навечерието на 24 май – празникът на всеславянската духовност и култура, това театрално събитие беше едно прекрасно докосване до изкуството – с неговите послания за повече хармония в живота, в заобикалящата ни реалност.

Тази чудесна театрална постановка имаше възможност да види и публиката от селата Стефан Караджово и Воден. Благодарение на съдействието на местните читалища и трите селища преживяха незабравими мигове с героите на С. Костов чудесно превъплътени от елховските артисти.


Статията е публикувана на 23 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА