Анкета: Събитие за месец Май 2012 година в Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Продължава инициативата на ElhovoNews.info за провеждане на месечна анкета за събитие на годината. За целта всеки месец Вие читателите на ElhovoNews.info, ще имате възможността да гласувате за събитие на месеца, а победителите от всеки един месец ще участват в анкета дни преди настъпването на новата 2013 година.

До този момент за събитие на месец Януари, Вие читателите определихте за събитие „Хвърляне на кръста на Йордановден”. За събитие на месец Февруари определихте „Одобрение по проект на стойност 18 000 000 лева за пречиствателна станция в града”, за събитие на месец март бе определена „Седмицата по повод празника на град Елхово” и за събитие на месец април бе определено „Стартирането на дейностите по изграждане на три спортни площадки и кей за лодки в град Елхово”.

Изтичащия месец май бе белязан от няколко събития, които отбелязаха голям интерес сред Вас читателите на регионалния новинарски Интернет портал на Елхово.

В анкетата за месец май, както и през предходните месеци включва събития, които са били най-четени от всички близо 180 публикувани статии през този месец.

Анкетата в този си формат ще съществува до навечерието на 1 юни, а на 2 юни ще бъдат официално обявени резултатите. Имате право да маркирате повече от едно събитие за месеца.

[poll id=“21″]


Статията е публикувана на 30 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА