ОФК Елхово (U15) вдигна шампионската титла на зона Бургас »

Очаквайте живото предаване на заседанието на ОбС-Елхово в ElhovoNews.info

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Утре /26 юли/ предстои десетото редовно заседание на ОбС-Елхово, което ще се проведе в заседателната зала (стая 15) на община Елхово. ElhovoNews.info ще излъчва сесията на общинските съветници отново на живо (в реално време).

Прякото излъчване от залата ще започне минути след 8:30 часа и то ще бъде достъпно на началната страница на ElhovoNews.info, а самото включване от заседанието на общински съвет Елхово ще започне точно в 9:00 часа, за когато е обявено началото на заседанието на местния парламент.

Поканата с приложени докладни записки за всяка една точка са публикувани на страницата на Община Елхово, която можете да видите от тук.

ДНЕВЕН РЕД:

1. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Кандидатстване с проект „Реконструкция и доизграждане на многофункционална спортна зала-град Елхово” по Мярка 321 “Основни услуги на населението и икономиката в селските райони ” по Програмата за развитие на селските райони 2007 – 2013 година

2. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Кандидатстване с проект „Реконструкция на вътрешни водопроводни мрежи-град Елхово” по Мярка 321 “Основни услуги на населението и икономиката в селските райони ” по Програмата за развитие на селските райони 2007 – 2013 година

3. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Отчет за изпълнение сборния бюджет на община Елхово за първото шестмесечие на 2012 г.

4. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Актуализация на сборния бюджет на община Елхово.

5. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Утвърждаване структурата на общинска администрация.

6. ОТЧЕТ ОТНОСНО: Дейността на общинска администрация по изпълнение решенията на Общински съвет-Елхово за периода декември 2011 г. – май 2012 г.

7. ОТЧЕТ ОТНОСНО: Дейността на Общински съвет – Елхово и на неговите комисии за периода ноември 2011 г. – юни 2012 г.

8. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Утвърждаване и дофинансиране на самостоятелни и слети паралелки под определения минимален брой ученици по Наредба № 7 от 29.12.2000 г. за учебната 2012/2013 година.

9. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Одобряване на проект за ПУП- план за регулация и застрояване на поземлен имот 094036 по картата на възстановената собственост на землище с.Гранитово, община Елхово

10. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Информиране на Общински съвет – Елхово за предстоящо Общо събрание на акционерите на Граничен комплекс „Изгрев”АД и даване на мандат на представителя на община Елхово за гласуване на ОСА на дружеството.

11. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Определяне на пазарни цени за продажба на недвижими имоти частна общинска собственост.

12. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Предложение за отдаване под наем на част от имот – частна общинска собственост с площ 40/4087 ид.ч.кв.м., находящ се в гр.Елхово, ул.”Морава” за срок от 10/десет/ години след провеждане на публичен търг.

13. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Предложение за отдаване под наем на част от имот – частна общинска собственост с площ 3/145 ид.ч.кв.м., находящ се в гр.Елхово, ул.”Търговска” за срок от 10/десет/ години след провеждане на публичен търг.

14. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Предложение за отдаване под наем на част от имот – частна общинска собственост с площ 3/3585 ид.ч.кв.м., находящ се в гр.Елхово, ул.”Ал.Стамболийски” за срок от 10/десет/ години след провеждане на публичен търг.

15. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Предложение за отдаване под наем на язовир с площ от 17,508 дка, имот №000308 в землището на с.Гранитово за срок от 10/десет/ години след провеждане на публичен търг.

16. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Предложение за отдаване под наем на водоем с площ от 4,440 дка, имот №000071 в землището на с.Вълча Поляна за срок от 10/десет/ години след провеждане на публичен търг.

17. ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Отпускане на еднократни социални помощи на граждани от общината.

18. РАЗНИ


Статията е публикувана на 25 юли 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА