ОФК Елхово (U15) вдигна шампионската титла на зона Бургас »

Областна администрация Ямбол кандидаства по проект, с цел осигуряване работа на безработни лица от Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Областна администрация – Ямбол кандидатства с 6 работни места по проект „Нов избор – развитие и реализация”, схема „Развитие” по Оперативна Програма „Развитие на човешките ресурси”. Основната цел на проекта е извършване на обучение за придобиване или повишаване на професионалната квалификация на безработни лица, регистрирани в Дирекция „Бюро по труда”, с цел последващото им наемане на работа.

Целевата група са безработни лица, регистрирани в „Бюрото по труда”, като приоритетно се включват лица, освободени от работа след 01 ноември 2008г., вследствие на преструктуриране или закриване на предприятието, намаляване обема от работа или закриване на част от производството, безработни лица над 50-годишна възраст, безработни младежи до 29г. и продължително безработни лица.

Конкретно Областна администрация подаде заявление за наемане на 6 безработни лица, регистрирани в „Бюро по труда”  – Елхово, които след завършване на специализирано обучение да започнат работа към Областна администрация за поддържане на ГКПП „Лесово”. Те ще бъдат наети за срок от 9 месеца, при пълен работен ден.


Статията е публикувана на 24 юли 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА