Калоян Методиев: Радев каза – Мене малки деца не ме интересуват

Публикувано преди 4 месеца  |  България

Заседание в президенството, присъстват 5-6 човека. Обсъжда се посещение в Пловдив. Вика се съветничката по образование за идеи. Тя предлага някакво основно училище. „Мене малки деца не ме интересуват“, просъсква Радев. Открито, пред всички! Обсебен от идеята за втори мандат. Втрещих се от погнуса! Не били гласували, та накрая му намериха някаква гимназия по химия.

Това е човек, който уволни хиляди хора само за последните си два служебни кабинета. Вкара в криза хиляди семейства. Разби хиляди човешки съдби. Без да имат абсолютно никакво отношение към провеждането на изборите, каквото задължение му беше дала Конституцията.

Познавам десетки млади хора, с малки деца, които бяха изхвърлени на улицата, само защото не са от президентската кохорта. И до днес някои са без работа, а други се препитават с нетипични за квалификациите си професии.

Толкова за морала и ценностите на Румен Радев. И за фалшивите декларации, които подписва в защита на семейните ценности, с които да парадира у нас. Ужасно лицемерие.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 4 януари 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО