Детският футболен отбор на ОФК Елхово триумфира с шампионска титла в зона Сливен »

Левски шокира белгийци с цената за бразилец

Публикувано преди 4 месеца  |  Спортни

Два белгийски отбора, които проявяват сериозен интерес към футболиста на Левски – Уелтън са били шокирани от исканата цена, съобщи „Voetbal Nieuws“.

Стандарт (Лиеж) следи изявите на Уелтон още от лятото, когато отново се заговори в Белгия за интерес от страна на клуба за звездата на „сините“, но така и не стигна до оферта за бразилското крило. Освен елитния тим, интерес към бързоногия футболист има от страна на Лиерс, който се намира в средата на таблицата във второто ниво на белгийския футбол.

Според „Voetbal Nieuws“, обаче двата клуба са останали шокирани от поисканата сума от 4 милиона евро за трансфера на Уелтон, като към този момент нито Стандарт Лиеж, нито Лиерс имат възможност да платят такава трансферна сума, за да привлекат Велтон.

Крилото на Левски прави солиден сезон, като вече има на сметката си 6 гола и 4 асистенции в 23 мача за „сините“ от стадион „Георги Аспарухов“.

Уелтън има договор със „сините“ до средата на 2026 година, като според Transfermarkt пазарната му стойност е 2,2 милиона евро.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 7 януари 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО