Социалисти представиха визията си за Кърджали

Публикувано преди 4 месеца  |  България

Местната структура на БСП в Кърджали представи пред ръководството на Общината приоритетите на лявата партия за приемането на Бюджет 2024.

Сред темите бяха подобряване състоянието на пътища и тротоари; регулиране на популацията на безстопанствените животни; оптимизиране на паркоместа в централната на градска част; решаване на въпроса с изоставените от години автомобили; оптимизиране на сметосъбирането и премахване на незаконните сметища; разкриване на детска кухня в кв. „Възрожденци“, изброи 24rodopi.com.

С кмета Ерол Мюмюн бяха дискутирани проблеми, свързани с околовръстния път, нова икономическа зона, ремонт на зала „Арпезос“ и ремонт на Младежкия дом.

Своите виждания БСП представи в материал от 200 страници, като по-голямата част включва близо 400 броя снимков материал от проблемните точки в Кърджали, посочиха от пресцентъра на социалистите.

Кметът Ерол Мюмюн подчерта необходимостта от сътрудничество и конструктивен диалог, като ключови елементи за постигане на общи цели и устойчиво развитие. Проблемите са познати на екипа му и тяхното разрешаване е приоритет. Вратите му са винаги отворени за иновативни решения в полза на обществото.

Ръководството на Общината декларира, че по-голямата част от предложенията, близо 90 %, съвпадат с техните виждания, което в голяма степен удовлетвори социалистите.

Председателят на областния съвет Милко Багдасаров изрази със задоволство добрата комуникация по време на срещата и потвърди, че успешната комуникация е основен фактор за ефективното управление на града.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 16 януари 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО