Директор напусна Берое и заяви: Колкото по-прост е един човек, толкова повече неща иска да каже

Публикувано преди 4 месеца  |  Спортни

Изпълнителният директор на Берое Стелиян Попчев напусна клуба, твърди „Тема Спорт“. Така при заралии не остана нито един българин, който да заема ръководен пост. Треньорите от детско-юношеската школа вече алармираха, че там от доста време са без началник и не знаят към кого да се обръщат за решаване на текущи въпроси.

Освен това наставниците разкриха, че имат да получават по 3 месечни възнаграждения. А школата дължи пари за охрана, медицински разходи, та дори виси и към местната централа на БФС, защото няма средства за заплащането на съдийски такси.

Старозагорският клуб се намира в огромна криза и ако Ернан Банато не извади свежи средства, то получаването на професионален лиценз за следващата кампания също е под въпрос.

„Житейският ми опит ме научи, че колкото по-прост е един човек, толкова повече неща иска да каже, толкова по-уверен е в себе си и в абсолютната си правота и толкова по-трудно е склонен да приеме чужда гледна точка. Ето защо да спориш с прости хора е един тъжен избор. Колкото повече общувате с прости хора, толкова повече се учите на смирение и толкова повече цените силата на думите и тяхната уместна навременна употреба. В живота ми присъстват и изключителни личности, което е супер. Комуникацията с екземпляри без грам акъл в главата прави човек благодарен за всички онези прекрасни хора, които има в живота си!“, написа Попчев във Фейсбук.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 16 януари 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО