ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Кристина Петкова: Не е обсъждано или договорено конкретно име за евроизборите

Публикувано преди 3 месеца  |  България

Още е рано да се каже дали Атанас Атанасов ще оглави парламента след ротацията. Още се обсъждат имена и кандидатури. По план не е обсъждано или договорено конкретно име за евроизборите. В момента се обсъждат и други детайли. Предстои да изчистим формата за явяване на евроизборите. Това заяви Кристина Петкова от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Членството в европейско семейство е втори разговор. На първо място трябва да изчистим формулата дали се явяваме заедно. Този въпрос трябва да се зададе на ПП, защото ние от ДБ отдавна сме избрали. Склонни сме да водим всякакви разговори, но правилното решение е ние да се явим като коалиция ПП-ДБ“, подчерта тя.

По повод избора на конституционни съдии, Петкова заяви: „Обединихме се около кандидатурата на съдия Белазелков. Това е професионалист с безспорни качества“.

По отношение на регулаторите разговорът тепърва предстои. Опитваме се да наваксаме загубеното време, посочи тя.

По думите ѝ има много изостанала работа, която трябва да се свърши.

Кристина Петкова коментира отказа да бъде вписан Михаил Касабов като шеф на БФС. „Следя темата. При всички положение това, което се случва в българския футбол за мен е изключително тревожно. Надявам се да не се бави процеса умишлено, за да не се проведе конгреса“.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 18 януари 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО