Когато нещата не вървят както трябва…

Публикувано преди 3 месеца  |  Света

Когато нещата не вървят както трябва…

Когато „управникът“ няма нито желание, нито умствената способност да изгради силна и развита държава, в собствената му страна няма реални научни постижения, нито в икономиката или медицината, за да не се бунтува народът срещу властта се намират вътрешни и външни врагове.

За съжаление, нито прогресът, нито съвременните технологии могат да променят факта, че „дълбочинният“ народ на Русия възприема винаги радостно подобни измислици, без да се замисля особено под формата на каква идеология му се поднася това. Но действителността е такава, каквато е – съвременните поколения на Русия няма да построят приживе самолет от ранга на „Руслан“ или „Мрия“.

Няма да постигнат пилотируема космонавтика и да построят орбитална станция като „Мир“. Няма да създадат прилично корабостроене и автомобилна промишленост. Въпреки лъжите на Росатов, броят на работещите блокове на АЕЦ в самата РФ ще бъдат намалени. Какви ти АЕЦ – по-голямата част от населението на страната така и ще продължи да си живее без канализация, а училищата ще останат без нормални тоалетни.

А на народа ще продължат да разказват за ракети с ядрени двигатели, лазерни оръдия, база на Луната, 100 пътнически самолета до 2030 г. и повишаване равнището на живот. Всичко това е много красиво, но е само то телевизията.

Източник: Международен куриер

Бесарабски фронт

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 27 януари 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО