Путин ще бъде ликвидиран

Публикувано преди 3 месеца  |  Света

Историкът, изследовател в Националната академия на науките на Украйна и военен Олександър Алферов е убеден, че руският диктатор Владимир Путин ще бъде ликвидиран.

Лидерът на руснаците премина границата, руските елити се нуждаят от друг лидер, защото по същество те са лишени от бизнес, те са под санкции и сега могат да печелят пари само на вътрешния пазар – от газ и петрол, каза експертът в интервю за РБК-Украина. Според него бизнесмените в Руската федерация „разбират, че печалбите им са обвързани с трохите от масата“.

„Просто съм убеден, че той ще бъде елиминиран. Цялата руска система е изградена върху факта, че има лидер-господар и той започва да усеща, че пречи на елитите… най-вероятно Путин няма да умре по естествени причини“, смята експертът.

В Руската федерация Путин е на власт повече от 20 години и едно от основните му „постижения“ може да се нарече началото на кървавата пълномащабна война срещу Украйна, която той дори не нарече война, а прикри с термина „специална военна операция“. Много страни по света наказаха Руската федерация за нейната агресия срещу Украйна и въведоха сериозни санкции. Анализатори са убедени, че Путин физически ще бъде елиминиран, ако загуби в Украйна.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 3 февруари 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО