Детският футболен отбор на ОФК Елхово триумфира с шампионска титла в зона Сливен »

Агресивен мъж тормози цял квартал в Годеч

Публикувано преди 2 месеца  |  България

Мъж тормози цял квартал в Годеч. Той влиза в чужди дворове, чупи имущество, разбива магазини и дори вади нож на полицаи. Хората, които са потърпевши на необяснимата агресия, търсят помощ от институциите. По информация на Районната прокуратура в Костинброд въпросният мъж два пъти е бил настаняван за лечение на алкохолизъм. Наскоро прекарал и два дни в психодиспансер.

Мариела Делчева наела охранителна фирма. Споделя, че през последните три седмици съседът ѝ не спирал да я тормози психически и вербално. Лиляна Милодрагова обясни, че мъжът е разбил вратата на магазина, в който тя работи. Необезпокояван взел парите от касата, една бутилка ракия и си заминал.

„Този човек е опасен за себе си, за семейството си и за околните”, твърди Борислав Миланов пред Нова ТВ. Той самият ще купи камери, които да сложи в имота си, за да са спокойни близките му. „Той е непредвидим. В един момент е спокоен, в следващия заплашва, че ще ни заколи като ярета и ще ни застреля с пушка”, допълва Борислав Миланов. По негова информация агресивният им съгражданин в момента е задържан в Костинброд.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 23 февруари 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО