Мария Кичукова е новият директор на Основно училище „Св. Паисий Хилендарски“ – Елхово

Публикувано преди 2 месеца  |  Образование

Мария Кичукова е новият директор на Основно училище „Св. Паисий Хилендарски“ – Елхово, това съобщи за Elhovo.News Нанка Василева – старши експерт в РУО Ямбол. Новият директор на основното училище в град Елхово е бил представен на колектива в началото на седмицата в присъствието на представител от РУО Ямбол, а официално е назначена на 8 март, уточняват от образователната институция в Ямбол.

Мария Кичукова е единственият кандидат, която успешно е преминала първи етап, включващ писмен изпит – решаване на тест. Тя е преминала успешно и втори етап, включващ решаване на казуси от училищната практика и защита на концепция за стратегическо управление на институцията.

Мария Кичукова е завършила бакалавърска степен в Шуменски университет „Епископ Константин Преславски” – „Начална училищна педагогика“, след което е придобила магистърска степен „Администрация и управление в публичния сектор“ в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Бургас. Тя е дългогодишен преподавател в ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Елхово.


Статията е публикувана на 14 март 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА