Детският футболен отбор на ОФК Елхово триумфира с шампионска титла в зона Сливен »

Ремонти спират водата в части от София

Публикувано преди 1 месец  |  България

Днес във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности в ж.к. „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 05:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, предаде dariknews.bg.

Мярката се налага в района между:

„Ловен парк“, ул. „Тинтява“, ул. „Апостол Карамитев“, ул. „Никола Габровски“, ул. „Васил Калчев“ и ул. „Николай Хайтов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Никола Габровски“ на кръстовището с ул. „Тинтява“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод в с. Световрачене се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:

ул. „Софийска“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Войнешки път“; ул. „Войнешки път“ от ул. „Софийска“ до ул. „Изгрев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Войнишки път“ пред ресторант „Смоците“.

Заради превключване на нов уличен водопровод в ж.к. „Люлин“ 7 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:

ул. 326, бул. „Царица Йоанна“ № 15 – Мега МОЛ „Люлин“

бул. „Царица Йоанна“ № 13 – Бензиностанция Лукойл.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. 326 на кръстовището с бул. „Д-р Петър Дертлиев“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 28 март 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО