Ангел Джамбазки: Да помогнем да се върне националната ни идентичност

Публикувано преди 1 седмица  |  България
Ангел Джамбазки: Да помогнем да се върне националната ни идентичност

„Гласувайте на 9 юни, за да помогнете да се върне националната ни идентичност и националната ни ценност“, за това призова от Страсбург пред NOVINI.BG евродепутатът Ангел Джамбазки.

„Това гласуване би могло и би трябвало да върне обратно тук хора, които знаят какво значи български национален интерес“, каза той.

В края на мандата на ЕП Джамбазки направи равносметка на изминалите години.

Той определи като важно за неговата работа свършеното по отношение на нелегалната миграция, която продължава да бъде огромен проблем, политиките по „Зелената сделка“, които според него обаче унищожават българската енергетика, работни места, които преследват налудничави практики, като това, че всички трябва да карат тротинетки, че кравите не трябва да се отглеждат, защото замърсяват въздуха с метан. „Това е като някакъв детски анимационен филм“, заяви Джамбазки.

Изводи за този Европарламент, разбира се, има и от пандемията, каза Джамбазки – колко пари бяха похарчени, включително и на български данъкоплатци, защо г-жа Урсула фон дер Лайен не дава отговор какво е нейното участие.

Въпреки това обаче Джамбазки не смята обаче, че България излъчва сигнали към Европа.

Така наречената сглобка е била доста подла, измамна към българските граждани, каза все пак той и добави: „В България във властта има преразпределение на интереси, политики, кой да овладее политическата власт“. „Просто страната ни се възползва от евроизборите“, смята Ангел Джамбазки.

Две партии, според него, са вкарали държавата в хаос. „Всички видяхме съдебната реформа, как се счупи основният закон на държавата“, напомни той и категорично заяви, че България сама трябва да си решава проблемите.

На въпрос в листата за ЕП или за национален парламент ще го видим, Джамбазки отговори: “ Най – вероятно във всички варианти, аз съм част от ВМРО“.

Аз съм убеден и твърдо вярвам, че без национализма, българското общество е на един крак“, каза той и добави: „Днес, утре и вдругиден пак ще има нужда от българския национализъм „.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 23 април 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО